Trap bekleden met laminaat

Wilt u uw trap bekleden met laminaat? Dan bent u bij Christan traprenovatie aan het juiste adres. Christan staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Is uw trap een doorn in het oog? Laat uw trap dan renoveren door Christan!

Laminaten trapbekleding

Bij Christan beschikken we over kwalitatief hoogwaardig laminaat in dezelfde kleur als uw trap. Het laminaat wordt standaard geleverd inclusief een geluiddempende ondervloer. Door de sterke toplaag beschikt het laminaat niet over een V-groef. Omdat wij bij Christan op de details letten beschikken we ook over plakplinten en opstaande plinten in dezelfde kleur. Klik hier voor meer informatie over laminaat.

Wilt u uw trap bekleden met laminaat?

Christan traprenovatie renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, houten, betonnen of natuurstenen trappen. Om u wensen te kunnen bepalen en om een offerte te kunnen opstellen komt er altijd een specialist vrijblijvend bij u langs. Tijdens zo’n afspraak wordt een offerte speciaal voor u op maat gemaakt. Uiteraard zijn onze offerte transparant, zodat u precies ziet wat er voor welk onderdeel gerekend wordt.

Christan traprenovatie

Uw wensen en eisen zijn belangrijk voor ons! Daarom komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om alles door te bespreken en uit te leggen. Uiteraard wordt er ter plekke een vrijblijvende offerte uitgegeven. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan!

Christan staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij streven naar perfectie en leveren alleen vakmanschap, lange werkdagen nemen we hierdoor voor lief. Wij werken met verschillende soorten materialen en accessoires, zoals laminaat, eikenhout en HPL/CPL, om uw trap weer veilig, mooi en slijtvast te maken. “De ergernis over slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs al lang vergeten is”. Met meer dan 40 jaar ervaring begon Christan in 1995 voor zichzelf. Inmiddels bedient hij vanuit Etten-Leur een groot gedeelte van Brabant. Vakmanschap en professionaliteit staan bij Christan hoog in het vaandel. Hij is dan ook VCA gecertificeerd, wat betekent dat hij alle veiligheidsnormen volgens officiële richtlijnen waarborgt.

Om uw rechten als consument te waarborgen is Christan aangesloten bij het CBW. Als CBW-erkend lid bieden wij u drietal garanties: veilig aanbetalen; onpartijdige klachtafhandeling en een 3 jaar (afbouwende) extra productgarantie.